Психологія та любов

Молитви для примирення з чоловіком: як зберегти гармонію і любов у сім’ї за допомогою духовних практик

Всім привіт! Фундаментом гармонії у відносинах є взаємна повага і увага. Людське життя непередбачувана. Людина піддається зміні емоцій, від того і відбуваються розбіжності в парах. При таких ситуаціях, може допомогти молитва на примирення з чоловіком, яка допоможе з вирішенням конфліктної ситуації.

Допомога молитви

Наш Господь з турботою ставиться до своїх дітей. Він готовий вислухати і допомогти нам, якщо ми щирі у своїх проханнях під час звернення до нього. Коли ми молимося про благополуччя сім’ї, такі звернення дуже сильні і допомагають за такими напрямами:

  • Допомагають повернути мир в сім’ю;
  • Відновлюють колишні стосунки;
  • Усвідомити і прийняти свої помилки і допоможуть знайти шлях, як їх вирішити;
  • Зрозуміти, чого хоче твій улюблений партнер;
  • Впоратися з неприязню один до одного;
  • Прибрати бажання чоловіка піти з сім’ї;
  • Звільнити голову від емоцій, коли у ваш союз вторгається коханка;
  • Забезпечити сім’ю захистом від негараздів.

Сварки, конфлікти, подразнення виникають за різних ситуацій на побутовому ґрунті. Молитва для примирення з чоловіком спрямована на збереження сім’ї, вона згладжує кути, допомагає знайти компромісне рішення. Святі тексти допомагають і у випадках, коли сім’я на порозі руйнування через алкоголізму або інший згубної звички одного з подружжя.

Справляємося з сімейної ворожнечею

Людина схильний до згубних думок і помислів із-за впливу на нього нечистих сил. Які, в свою чергу, не дають можливості подружжю помиритися один з одним. Від того конфліктні ситуації між ними можуть затягуватися на тривалий час. Після чого, чоловік з дружиною можуть розійтися, навіть не спробувавши знайти спільну мову. Не звертайте уваги на інші обставини, відкладіть всі справи і коли сталася сварка між вами, приділіть п’ять хвилин часу і помоліться за добробут у вашій родині, щоб помиритися з коханою людиною.

Впоратися зі злістю може допомогти молебень. Його використовують у православ’ї. Замовити його проведення можна в кожному храмі. Зазвичай його проводять після літургії. Заздалегідь підготуйте записку з вашим іменем і ім’ям чоловіка. Запаліть свічки перед іконами Пресвятої Богородиці та Христа Спасителя нашого і будь-якого іншого святого, якого почитаєте саме ви. Після запалювання свічки помоліться про викорінення злоби, поверненні гармонії в сім’ю, збереження любові та її примноження.

Якщо немає можливості сходити в храм, то помоліться в домашніх умовах. Якщо ви хочете прочитати молитву, яка написана на церковній слов’янській мові і сенс молитви, вам не зрозумілий, то краще звернутися з благанням до Всевишнім силам за допомогою своїх слів, але обов’язково щирих. Ви повинні вимовляти слова, з чистим серцем і чистими помислами. Перед тим, як вимовляти молитву, ви повинні пробачити наявні образи і не відчувати злості ні до кого. Тільки при виконанні цих вимог, можна приступати до читання молитви. Пам’ятайте, що гординя – є самим підступним перешкодою, коли ви бажаєте помиритися.

Підтримка молодої сім’ї

Найчастіше сварками наповнюється сім’я, яка щойно вступила на шлях сімейного життя. У цей період життя подружжя налагоджують побут один з одним, формують той самий фундамент свого союзу. Через брак життєвого досвіду, відбуваються негативні моменти. Нікому не хочеться підлаштовуватися, але зробити це необхідно, в якійсь мірі при цьому, зберегти почуття і розсудливість.

У перші етапи сімейного життя, вам може допомогти Псалтир. Читайте псалми разом з читанням молитов. Псалми можуть підказати вам, яке рішення прийняти в сформованій ситуації. Вимовляєте такі святі псалми:

  • Надає підтримку і допомогу в збереженні мудрості у важкий період часу і захищає від необдуманих дій – псалом 43;
  • Допомагає подолати ворогів – псалом 45;
  • Допомагає повернути взаємна повага – псалом 54;
  • Пов’язаний із зміцненням сімейного союзу, примножуючи добрі сили в ньому – псалом 116;
  • Направляє на усвідомлення важливості у взаємних поступках – псалом 126.

Вимовляти молитви необхідно постійно. Кожен раз, коли ви будете читати псалми, ви будете відкривати їх зміст з нової сторони. Завдяки вищим силам, ви прийміть вірне рішення.

Кому молитися

Коли настають важкі часи в подружньому житті, вам необхідна молитва про примирення з коханим. Тому, вона повинна волати про допомогу до Господа. Він почує нашу молитву, через покровителів, пов’язаних з сімейним вогнищем. В православ’ї їх достатньо велика кількість, ви будете почуті.

Ісусу Христу

При бажанні зберегти сімейне щастя моліться Спасителя. Треба прийти в храм і купити 3 освячені свічки, підійти до ікон Пресвятої Богородиці та Ісуса Христа. Перед ликами святих вимовляють молитву «Отче Наш», три рази, як тільки завершили, то почніть читати молитву про примирення з чоловіком.

Необхідні слова:

Господи Ісусе Христе, сине Божий. Снизойди до нас просять, та відпусти всі гріховні діяння. Зглянься і переможи ворожнечу між рабів твоїх (імена ворогуючих). Очисти душі від скверни і сили диавольской, захисти від людей злих і заздрісних очей. Нехай буде воля Твоя, і нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Існує ще одна молитва із зверненням до Ісуса Христа:

Ісуса Христа, допоможи мені мир в сім’ю принести, допоможи мені заради всього святого з чоловіком примиритися, нехай він зі мною погодиться. Дай нам жити в злагоді і любові, нехай все зайве з нашого життя піде, нехай він любить мене сильно і не лається марно. Амінь, амінь, амінь.

Пресвятої Богородиці

Вона є заступницею для кожної жінки, кожного сімейного вогнища і люблячого серця. Велика кількість віруючих людей довіряють саме їй всі свої найпотаємніші переживання. Їй моляться для заспокоєння своїх емоцій, напоумлення одного з подружжя. Молитися потрібно рано вранці або під вечір. Спочатку необхідно проаналізувати три рази Символ віри, а після вимовити наступний текст:

Про багатостраждальна Мати Божа, Превища всіх дочок землі, за чистотою Своєю і за безліччю страждань, Тобою на землі перенесених, прийми багатоболючі зітхання наша і збережи нас під покровом Твоєї милості. Іншого бо притулку і теплого предстальства хіба Тобі не веми, але, бо відвагу маєш до Іже з Тобі народженого, помози і спаси ні молитвами Своими, так неприйдеже зі всіма святими будемо оспівувати в Трійці єдиного Бога нині, і повсякчас, і Амінь.

Ця молитва допомагає захистити рідний дім від людей з нечистими помислами для вас і ваших близьких. Коли вимовляється молитва перед сном, то потрібно перед іконою залишити запалену свічку. Світло запаленої свічки буде отримувати і передавати вам Боже благословення.